www.litera.ro

Image and video hosting by TinyPic CADOURI INEDITE! TABLOURI PERSONALIZATE! CLICK!

marți, 15 octombrie 2013

E coada la carte!

www.litera.ro

                           
COMUNICAT DE PRESĂ

București, 16 octombrie 2013

E coadă la carte!

Editura Litera invită toți iubitorii de lectură la evenimentul E coadă la carte!

Pasionaților de lectură și entuziaștilor, tuturor celor care nu se dau înapoi să ofere carților câteva ore din viața lor, Litera le face o invitație: veniți la coada la carte!

Vineri, 18 octombrie 2013, începând cu ora 17, vă invităm să vă așezati la coada simbolică din fața librăriei Litera de pe Bd. Magheru nr. 8-10 (vizavi de hotelul Lido). Plecați mai devreme de la serviciu sau de la școală, luați-vă  colegii, familia sau prietenii si veniți să vă așezați la coada la carte. Punem la bătaie 5 000 de cărti bune! Când îi va veni rândul, fiecare participant va primi o carte-cadou din partea Editurii Litera. De asemenea, vor fi premiate cele mai inedite răspunsuri la provocările noastre, iar cel mai argumentat răspuns la intrebarea De ce citesc?” va fi recompensat cu un premiu de excepție: 365 de cărti de citit într-un an. În plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toată oferta librăriei Litera pe care îl va putea folosi până pe 24 decembrie 2013.

Până să vă vină rândul să primiți una dintre cele 5 000 de cărti oferite de Editura Litera, aveți prilejul să discutați cu vecinii despre cărțile preferate, să comentați noile apariții sau pur și simplu să împărtășiți opiniile voastre despre soarta cărții în România și în lume. Pentru câteva ore, cartea va deveni “Știrea zilei”, cel mai important subiect de dezbatere!

Cele 5000 de carti oferite în cadrul campaniei fac parte din colecțiile de ficțiune și nonficțiune ale editurii (Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toți, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira), colecțiile de călătorie (Cartoville), cărți practice sau pentru copii.

Haideți să arătăm tuturor că pe români încă îi mai interesează cartea și soarta ei și că n-ar ezita să stea la coadă pentru a avea acest obiect indispensabil formării noastre, dar care își găsește din ce în ce mai greu loc într-o lume avidă de divertisment facil.

Retineți: cartea este hrana vitală a unei culturi, și fiecare dintre noi trebuie să aibă parte de ea! E coadă la carte, veniți!

* * *
Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.
Descarca invitatia de mai jos:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu